ЛОКАЦИИ

Prime Hotels е бързоразрастваща се верига от бутикови комплекси в България, която държи на перфектната локация на своите обекти. Разполагаме с комплекси в най-предпочитаните и популярни български курорти – както морски, така и сред планината – Слънчев бряг, Созопол, Свети Влас и Банско.

Слънчев бряг широка плажна ивица, фин пясък и множество опции за забавление

Слънчев бряг е най-популярният и желан сред български и чуждестранни туристи курорт на Българското Черноморие. Той е най-големият българският курорт, с най-дълга и широка плажна ивица, фин пясък и множество опции за забавление. Тук се намират комплексите „Dawn Park“, „Dawn Park Deluxe“, „Anastasia & Venera Palace“ и „Izida Palace 1 & 2“. Комплексите на Prime Hotels се намират на спокойни и просторни места, давайки възможност на почиващите да се насладят както на спокойствието и тишината, така и на отличаващия се за Слънчев бряг нощен живот.

Созопол отличителна старинна архитектура, невероятно красиви и широки плажове

Созопол е един от най-старите, най-живописните и красиви морски градчета в България – с отличителна старинна архитектура, невероятно красиви и широки плажове, малки павирани улички с прекрасни заведения перфектни за разходка в прохладната лятна нощ. В Созопол е разположен един проект на Prime Hotels, с който се гордеем много – „Olympia“ – къщи в морски стил с уникална архитектура и страхотна локация – истински оазис.

Свети Влас най-голямото яхтено пристанище в България

Свети Влас е един от най-бързоразвиващите се и популярни е последните години български курорти. Тук се намира най-голямото яхтено пристанище в България – Марина Диневи, с капацитет от 300 яхти. В Свети Влас е разположен комплекс „Artur VIP Residence“ – със страхотна локация, невероятни градини с изключително богата зеленина, прекрасна архитектура съчетаваща както морски така и български стил и атмосфера.

Банско водещ зимен курорт на Балканския полуостров

Банско е най-популярният планински курорт в България и е разположен на 925 метра надморска височина в подножието на планината Пирин. През годините Банско се утвърди като водещ зимен курорт на Балканския полуостров и е предпочитан от туристите както през зимата, така и през лятото. Общата дължина на ски пистите е 75 км, като най-дългата от тях е 16 км. Около 90% от всички 16 писти са оборудвани с оръдия за изкуствен сняг за качествена и дълготрайна снежна покривка. В ски зоната има и писта, оборудвана с осветление за нощно каране. През зимния сезон в града работи и открита ледена пързалка. През лятото може да играете голф, да се насладите на лечебните минерални води, разходки сред природата на свеж въздух и други развлечения като конна езда, колоездене или разходка с моторни шейни.Тук се намира нашият комплекс „Cornelia Deluxe Residence“ – Вашето място за перфектната почивка сред чист въздух и спойна планинска атмосфера.